ÇORUMSPOR'A TANIDIK TEKNİK DİREKTÖR
|
TFF 2. Lig Yükselme Grubu’ndaki rakiplerimizden Çorumspor, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Urfaspor’un eski teknik direktörü Ali Güneş'le 1,5 yıllık sözleşme imzaladı..
Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen imza törenine Çorumspor Teknik Asbaşkanı Mustafa Köse, Futbol Şube Sorumlusu Nurettin Karaca, Genel Kaptan Hakan Yalçınkaya ve Basın Sözcüsü Lokman Bulut, teknik direktör Ali Güneş ile yardımcıları Uğur Eren ile Erdal Arslan katıldı.
Mustafa Köse, yeni teknik direktörleri Güneş'in kariyerinin başarılarla dolu olduğunu belirterek, sezon başında belirledikleri Bank Asya Birinci Lig hedefine emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.
Kariyeri başarılarla dolu bir teknik direktörle anlaştıkları için mutlu olduklarını vurgulayan Köse, ''Çorumspor'un Bank Asya Birinci Lig yolundaki hedefinde bir sapma yok. Birinci ligi biz istiyoruz, taraftar istiyor, kamuoyu istiyor, teknik heyetimiz istiyor. Hepimiz çok istediğimiz için Çorumspor'un hedefe varacağına inancımız tam. Bu doğrultuda, kariyeri başarılarla dolu bir teknik direktörle anlaştık. Hedefe giden yolda ilerlemeye devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.
Köse, görevine son verdikleri teknik direktör Cevdet Uzunköprü ve ekibine de Çorumspor'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Teknik direktör Güneş de, Çorumspor'un güçlü bir ekip olduğunu belirterek, teknik heyet olarak yönetim, taraftar ve basının birlikteliğiyle Bank Asya Birinci Lig'e yükseleceklerini söyledi. Daha önce Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Boluspor'da bu başarıyı yakaladığını dile getiren Güneş, Çorumspor'da da aynı başarıyı tekrarlayacaklarına inandığını ifade etti. Takıma hücum ağırlıklı bir futbol oynatacağını belirten Güneş, ''Oyun taktiğini futbolcuları tanıdıktan sonra belirleyeceğim. Ancak daha önceki takımlarda oynattığım gibi hücum ağırlıklı ve çok gol atan bir ekip izlettirmek istiyorum. Çorumspor'da da ofansif bir sistem düşünüyorum'' dedi.
|
| Tarih: 08.02.2010 08:30:00 |